Länk till förstasidan

Ansökan

  1. När ansökan är öppen, klicka på knappen "Ansök här."
  2. Du kommer sedan till Schoolsofts ansökningssida.
  3. För att ansöka behöver du antingen ha ett befintligt konto eller skapa ett nytt.
  4. Fyll i dina uppgifter i Schoolsoft och bifoga de nödvändiga bilagorna och betygsdokumenten innan ansökningens sista datum.

Bifoga i ansökan

Vi vill att du bifogar:

I ditt personliga brev, berätta om din erfarenhet inom hälsa och coaching, ditt mål med utbildningen och hur du planerar att bidra till gruppen.

Antagningskrav

Vi ser gärna att du är intresserad av hälsa och välbefinnande samt har en önskan att hjälpa andra. Du bör ha en gymnasiebehörighet, och arbetslivserfarenhet betraktas som en merit.

Antagningsprocess

Behöriga sökande som har lämnat in sin ansökan före sista ansökningsdag kommer att genomgå en första urvalsprocess. Detta inkluderar möjliga samtal, intervjuer och kontakt med referenser.

Urvalskriterier

På Katrinebergs Folkhögskola värdesätter vi mångfald och jämställdhet och strävar efter att våra kursdeltagare speglar samhället i stort. Därför kan vi behöva ta hänsyn till detta vid urvalsprocessen.

Besked om antagning

När antagningsprocessen är avslutad kommer du att få ett skriftligt besked som meddelar om du har blivit antagen, fått en reservplats eller inte blivit antagen. Dessa besked kommer att skickas senast vecka 49. Om du är antagen, kommer du att få information via e-post, inklusive detaljer om kursstart. Reserver kan komma att antas vid eventuella avhopp inför kursstarten.