Länk till förstasidan

Vårt primära mål med utbildningen är att forma dig till en kompetent hälso- och livsstilscoach med en gedigen teoretisk grund och praktisk erfarenhet. Efter avslutad utbildning förväntas du vara redo att påbörja din karriär som coach inom hälso- och livsstilsområdet och har också en stark grund för vidareutbildning i närliggande relevanta områden. Många av våra studenter väljer att fortsätta med våra specialiserade kurser som Personlig Tränare eller Diplomerad Hälsovägledare, som startar i nästa termin.

Under din utbildning kommer du inte bara att förvärva teoretisk kunskap, utan du kommer även att få praktisk erfarenhet i att utföra hälsoanalyser, skapa motiverande förändringsplaner, genomföra uppföljningsarbete och utvärdera resultat – allt med syftet att förbättra människors hälsa och livsstil på ett långsiktigt och meningsfullt sätt.

Vår kurs är tydligt inriktad på att utveckla dina coachningsfärdigheter för att kunna möta utmaningarna inom hälsocoachingområdet. Vi är också engagerade i att erbjuda en inkluderande och normkritisk utbildningsmiljö, där alla studenter känner sig välkomna att växa och lära sig tillsammans.

 

Glad tjej som ler emot kameran. Står ute i naturen.