Veckans matsedel

Varje dag serveras frukost, förmiddagskaffe, middag, eftermiddagskaffe och kvällsmat.

Om du har behov av specialkost så kontakta gärna kostchef Eva Olsson .

Bild på olika rotfrukter, potatis, lök, vitkål, paprika, rödkål.

Öppettider i matsalen

Servering sker på bestämda tider i matsalen och alla måltider äts där.

Frukost07.15 – 08.00
Kaffe09.15 – 10.20
Middag11.30 – 12.45
Kaffe14.15 – 15.15
Kvällsmat16.30 – 17.30

Lunchmeny

Vecka 48LunchVeg/vegan
MåndagFlygande Jacob, ris, haricoteverts, salladVegetarisk/vegansk flygande Jakob, ris, haricoteverts, sallad
TisdagSprödbakad fisk, kall sås, potatis, ärtor, sallad
eller
Spaghetti och köttfärssås, riven ost, sallad
Chunky tomatsås med linser, riven ost, sallad
OnsdagLammfärsbiffar med tomatsalsa, potatismos, salladZucciniplättar med tomatsalsa, potatismos, sallad
TorsdagÄrtsoppa med fläsk, knäckebröd, sallad
eller
Kassler i ugn, ris, sallad
Dessert: Pannkaka, sylt och grädde
Vegetarisk/vegansk ärtsoppa, knäckebröd, sallad
eller
Vegetariansk/vegansk gryta, ris, sallad
Dessert: Pannkaka, sylt och grädde
FredagBiffgryta med yoghurt, ris, salladLinsgulasch med topping, ris, sallad

Kvällsmeny

Vecka 48KvällsmatVeg/vegan
MåndagStekt falukorv, prinskorv, stekt potatis, salladStekt vegchorizo, vegoprins, stekt potatis, sallad
TisdagNasigoreng, sweet chilisås, salladCouscouspytt, sweet chilisås, sallad
OnsdagKebab i pitabröd, dressing, salladPulled pease i pitabröd, dressing, sallad
TorsdagPastagratäng med lax och spenat, riven ost, salladPastagratäng med spanska grillgrönsaker, riven ost, sallad
FredagPotatisbullar med stekt bacon, lingonsylt, salladPotatisbullar med stekt tofu, lingonsylt, sallad