Veckans matsedel
Varje dag serveras frukost, förmiddagskaffe, middag, eftermiddagskaffe och kvällsmat.
Om du har behov av specialkost ska du fylla i en blankett som skickas in i förväg. Kontakta gärna kostchef Eva Olsson om du har några frågor.

Öppettider i matsalen
Servering sker på bestämda tider i matsalen och alla måltider äts där.
Frukost | 07.15 – 08.00 |
Kaffe | 09.15 – 10.20 |
Middag | 11.30 – 12.45 |
Kaffe | 14.15 – 15.15 |
Kvällsmat | 16.30 – 17.30 |
Lunchmeny
Vecka 4 | Lunch | Veg/vegan |
---|---|---|
Måndag | Spaghetti och köttfärssås, riven ost, sallad | Spaghetti och vegfärssås, riven ost, sallad |
Tisdag | Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika, ris, sallad | Quorn/Tofu med dijonsenap och basilika, ris, sallad |
Onsdag | Fisk med tomat och saffransris/ris naturell, broccoli, sallad | Auberginegratäng med linser, ris, broccoli, sallad |
Torsdag | Kåldolmar/Grekisk färs, sås, potatis, lingon, morötter, sallad | Vegansk kålpudding, sås, potatis, lingon, morötter, sallad |
Fredag | Ugnsgratinerad lax, kall mangochutneysås, potatis, haricoteverts, sallad | Kidneybönbiffar, kall mangochutneysås, potatis, haricoteverts, sallad |
Kvällsmeny
Vecka 4 | Kvällsmat | Veg/vegan |
---|---|---|
Måndag | Prinskorv, stekt potatis, sallad | Veggokorv, stekt potatis, sallad |
Tisdag | Piroger, sås, sallad | |
Onsdag | Hamburgare med tillbehör | Veggoburgare med tillbehör |
Torsdag | Husets soppa, bröd, sallad | |
Fredag | Pastagratäng, riven ost, sallad |