Direkt till innehållet

Ansök

Så här ansöker du till Katrinebergs folkhögskola

De flesta av våra kurser söker du genom att skapa ett konto och logga in i Schoolsoft – folkhögskolornas mina sidor, där du hanterar dina ansökningar. Vissa kurser söker du direkt via ett webbformulär.

En allé leder fram till entrén till stort vitt hus.

Ansök så här

  1. Du ska klicka på länken för respektive kurs, länkarna hittar du längre ner på sidan. Du kommer då till Schoolsofts inloggningssida som heter ”Folkhögskolornas mina sidor”. Här ska du skapa ett konto genom att fylla i dina kontaktuppgifter. Har du sökt andra kurser tidigare och redan har ett konto kan du logga in med e-post och lösenord. Om du söker till tolkutbildningar eller korta kurser kommer du direkt till ett ansökningsformulär.
  2. Nu är det bara att fylla i resten av din ansökan och bifoga de dokument som behövs. Obligatoriska uppgifter är markerade med *. När du har fyllt i alla dina uppgifter och bifogat dokumenten så klickar du på ansök.
  3. När din ansökan är komplett och inskickad får du en bekräftelse på att din ansökan har kommit in. Din ansökan bearbetas efter sista ansökningsdagen.
  4. Du får besked via e-post om du är antagen, reserv eller ej antagen. Du svarar ifall du vill tacka ja eller nej till din plats genom att gå in på den medföljande länken som du fick i ditt mail.

Fungerar det inte att skicka in din ansökan online är du välkommen att ringa till skolan 0346-57500 för att få en ansökningsblankett hemskickad till dig.