Veckans matsedel
Varje dag serveras frukost, förmiddagskaffe, middag, eftermiddagskaffe och kvällsmat i skolans matsal.

Om du har behov av specialkost, kontakta vår kostchef: Eva.A.Olsson@regionhalland.se
Öppettider i matsalen
Servering sker på bestämda tider i matsalen och alla måltider äts där.
Frukost | 07.15 – 08.00 |
Kaffe | 09.15 – 10.20 |
Middag | 11.30 – 12.45 |
Kaffe | 14.15 – 15.15 |
Kvällsmat | 16.30 – 17.30 |
Lunchmeny
Vecka 7 | Lunch | Veg/vegan |
---|---|---|
Måndag | Spaghetti och köttfärssås, riven ost | Spaghetti och sojafärssås, riven ost |
Tisdag | Fiskgratäng med vitvinssås, räkor, dill, potatismos | Zuccinipiccata, potatismos |
Onsdag | Pankopanerad kyckling med mangoraja, picklad rödlök, rödkålssallad, klyftpotatis | Pankopanerad aubergine, mangoraja, picklad rödlök, rödkålssallad, klyftpotatis |
Torsdag | Gulaschsoppa, topping, bröd | Vegetarisk Gulaschsoppa, topping |
Fredag | Ört & balsammarinerad kyckling, potatisgratäng | Ört & balsammarinerad tzay, potatisgratäng |
Lördag | Köket är stängt | |
Söndag | Köket är stängt |
Kvällsmeny
Vecka 7 | Kvällsmat | Veg/vegan |
---|---|---|
Måndag | Skinkstek sås, stekt potatis | Vegetarisk schnitzel, sås, potatis |
Tisdag | Kasslergryta, ris | Kikärtsgryta, ris |
Onsdag | Pannkaka med sylt, keso, grädde, bröd, pålägg | |
Torsdag | Husets buffé | |
Fredag | Pitabröd eller tortillabröd med gyros/kebab/pulled veg, dressing | |
Lördag | Köket är stängt | |
Söndag | Köket är stängt |
Information för övriga gäster
Matsalen är i första hand för skolans deltagare och konferensgäster. Under helger är matsalen öppen för konferensgäster. Övriga gäster som vill äta ombeds att kontakta oss i förväg, då det endast är möjligt i mån av plats. Kontakta oss på telefon: 0346-575 00.
Priset för övriga gäster är 115 kronor.