Berättelser

Dagen lång

Publicerad:

Välkomna till 39:e upplagan av Dagen Lång 29 nov 2022!

Triptyk, Diptyk

Publicerad:

Elever från Hallands konstskola visar teckningar i museets första rum 15 oktober–13 november.

Aktivt liv

Publicerad:

Är du intresserad av att använda en del av din tid till att, tillsammans med andra, ägna dig åt hälsa, idrott och motion samt samhälle och idrottsrörelsen.

Ansök till höstens FUB-kurser

Publicerad:

Nu är det dags att anmäla sig till höstens FUB-kurser i samverkan med Katrinebergs Folkhögskola. Klicka på länk nedan för mer info och anmälan. Sista anmälningsdag är måndag 1 augusti.

Katrinebergskalaset

Publicerad:

Välkomna till Katrinebergskalaset lördagen den 23 april kl. 10.00-14.00.

Digitalt studiebesök hos filmlinjen

Publicerad:

Letar du efter en utbildning där du kan leva och göra film tillsammans med likasinnade?

Vårens kurser

Publicerad:

Nu är det dags att söka till våra kurser med antagning nu till våren. Sök till Allmän kurs, Anatomi och fysiologi, Språka på svenska,  Fotografi - visuell gestaltning-projekttermin, Entreprenörskapskurs, Seniorledarutbildning eller kanske någon av våra målarkurser.

Sommarkurser 2022

Publicerad:

Unna dig en kurs i sommar och välj bland vårt stora utbud! Du får god mat och fint boende samtidigt som du gör det du länge längtat efter eller trivs allra bäst att göra. Vi hoppas att du i sommar får ett fint minne här hos oss.

Grattis!

Publicerad:

Våra tidigare Skådespelartvåor Evelina Benedicks och Charlie Saers har antagits till kandidatutbildningarna i skådespeleri i Malmö respektive Göteborg. Vi på Katrineberg vill gratulera dem och är glada att allt hårt jobb resulterat i de här fantastiskt roliga beskeden! Evelina Benedicks gick utbildningen 2016-2018 och spelade bland annat i En midsommarnattsdröm...

Filmlinjen

Publicerad:

Filmlinjen presenterar sig så klart med en film!

Omgivning

Publicerad:

"Den idylliska omgivningen förhöjde upplevelsen"

Boende

Publicerad:

"Det var en lyx att kunna stanna kvar på området och slippa köra hem mellan kursdagarna"

Tidigare deltagare på Skådespelarlinjen

Publicerad:

"Med hjälp av engagerade och skickliga lärare gick jag ut från den här utbildningen med en stor säkerhet i mitt skådespeleri"

Studera hos oss – se filmen!

Publicerad:

Hos oss på Katrinebergs folkhögskola hittar du ett brett utbud av kurser inom hälsa och kultur. Du har även möjlighet att komplettera dina grundskole- och gymnasiebetyg. Vår huvudskola hittar du i natursköna Vessigebro. I Halmstad finns dessutom vår filial med allmän kurs och vår konstskola. På vår filial i Hyltebruk...

Att bo på internat

Publicerad:

Att bo på skolan är något speciellt. Du träffar vänner för livet, får möjlighet att engagera dig i skolans kvällsaktiviteter och inte minst att njuta av vår berömda onsdagsfika! Ett extra plus är att du lär dig att ta ansvar för ditt eget boende och det gemensamma köket.

Filtrera på kategori