Direkt till innehållet

Berättelser

Grattis!

Publicerad:

Våra tidigare Skådespelartvåor Evelina Benedicks och Charlie Saers har antagits till kandidatutbildningarna i skådespeleri i Malmö respektive Göteborg. Vi på Katrineberg vill gratulera dem och är glada att allt hårt jobb resulterat i de här fantastiskt roliga beskeden! Evelina Benedicks gick utbildningen 2016-2018 och spelade bland annat i En midsommarnattsdröm...

Filmlinjen

Publicerad:

Filmlinjen presenterar sig så klart med en film!

Omgivning

Publicerad:

"Den idylliska omgivningen förhöjde upplevelsen"

Boende

Publicerad:

"Det var en lyx att kunna stanna kvar på området och slippa köra hem mellan kursdagarna"

Tidigare deltagare på Skådespelarlinjen

Publicerad:

"Med hjälp av engagerade och skickliga lärare gick jag ut från den här utbildningen med en stor säkerhet i mitt skådespeleri"

Studera hos oss

Publicerad:

Hos oss på Katrinebergs folkhögskola hittar du ett brett utbud av kurser inom hälsa och kultur. Du har även möjlighet att komplettera dina grundskole- och gymnasiebetyg. Vår huvudskola hittar du i natursköna Vessigebro. I Halmstad finns dessutom vår filial med allmän kurs och vår konstskola.

Att bo på internat

Publicerad:

Att bo på skolan är något speciellt. Du träffar vänner för livet, får möjlighet att engagera dig i skolans kvällsaktiviteter och inte minst att njuta av vår berömda onsdagsfika! Ett extra plus är att du lär dig att ta ansvar för ditt eget boende och det gemensamma köket.

Filtrera på kategori